Povestea noastră

Design atemporal din dragoste pentru tine

Povestea ETIC a pornit de la o filosofie simplă: consumatorul modern nu ar trebui să fie obligat să aleagă între modă și sustenabilitate, conform propunerilor mass-market. Ne-am propus să fim noi cei care creează un echilibru între estetică, confort și respectul pentru natură, menținând prețuri prietenoase pentru orice buget.

Astfel, în 2001, am lansat brandul 100% românesc ETIC, o noutate pentru piața locală la nivel de abordare și valori. În prezent, ne mândrim cu nouă magazine, dintre care șapte în București și câte unul în Constanța și Craiova, iar planurile pe termen lung includ deschiderea unui punct de lucru în fiecare oraș.

Un brand românesc responsabil

Viziunea noastră despre modă nu se rezumă la trendurile pasagere. În toate colecțiile noastre, fie că vorbim de piese clasice, ținute de birou, outfituri lejere sau pentru petreceri, abordăm un stil atemporal, completat perfect de calitatea materialelor și de atenția sporită acordată fiecărui detaliu și cusături.

Scopul nostru e să le oferim clientelor noastre articole care trec testul timpului, în care să se simtă și să arate ca cea mai bună versiune a lor, fără a compromite preocupare pentru bunăstarea planetei.

Dacă ești ceea ce porți, alege să fii ETIC. Vizitează Magazinele Noastre!

Urmăriți-ne Facebook & Instagram