Întrebări frecvente

Cum comand?

Aveti nevoie de doar cateva minute pentru a face o comanda pe site-ul ETIC

Dupa ce ati ales produsul preferat, dati click pe imagine, selectati marimea dorita, apoi apasati butonul “Adaugă în coș”.
Apasati “Finalizare Comandă” si, daca sunteti autentificata, va apare adresa de Livrare.
Dupa ce ati ales, apasati “Continuați Cumpărăturile” daca vreti sa alegeti si alt produs. Daca vreti sa plasati comanda, apasati “Finalizare Comandă”, iar in fereastra urmatoare primiti costul total cat si costul de transport. Daca sunteti de acord, trebuie sa apasati “Finalizare Comandă”.

Daca nu aveti un cont ETIC, completati campurile din formularul “Date livrare si facturare”. Daca deja aveti un cont puteti sa va autenficati, folosind adresa de email si parola pe care ati folosit-o la crearea contului, iar datele de livrare si facturare vor aparea automat.

Cum plătesc?

Plata produselor comandate pe site-ul ETIC se face ramburs si se face catre curier, in numerar, la primirea coletului sau online, cu cardul.

Care sunt modalitățile de livrare?

Livrarea se face prin SameDay, firma renumita de curierat, numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 3-5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Livrarea se face intre orele 9-17, in zilele lucratoare. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia.

Tariful este de 15 de lei pentru un colet, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 de lei beneficiaza de transport gratuit.