Grijă pentru mediu

Responsabili pentru tot ce ne inspiră

O parte din piesele vestimentare și accesoriile ETIC sunt inspirate din frumusețe naturii, prin culori vibrante, imprimeuri florale și texturi fine. Desigur, nu este suficient să ne arătăm recunoștința și dragostea pentru natură printr-un tribut estetic. Până la urmă, chiar și principalii poluatori din industria textilă se inspiră din natură la nivel de design.

Pornind de la ideea că oricine poate deveni parte din soluția pentru problema covârșitoare a poluării prin alegerile de consum responsabil, sustenabilitatea a devenit principala valoare a brandului nostru.

carbon neutral icon stamp co2 energy monoxide vector 30418404

CO2 Neutral Company

Astfel, am obținut certificarea “CO2 Neutral Company” și am devenit primul retailer de fashion din România care și-a asumat misiunea de a reduce la minimum impactul asupra mediului înconjurător prin neutralizarea integrală a emisiilor provenite din activitatea proprie. Credem că exprimarea prin fashion nu ar trebui să implice un cost adițional pentru planetă și resursele sale limitate. Ambiția noastră e să transformăm stilul ETIC într-un standard pentru industrie și să îi inspirăm și pe ceilalți să ne urmeze exemplul. Sustenabilitatea nu e un simplu trend, ci viitorul pe care îl construim împreună.

Dacă ești ceea ce porți, alege să fii ETIC. Vizitează Magazinele Noastre!

Urmăriți-ne Facebook & Instagram