LIVRARE GRATUITĂ la toate comenzile de peste 200 de lei.

Despre noi

Noi, la ETIC, stim ca femeile isi doresc sa se simta bine in hainele lor. Sa fie admirate. Sa zambeasca atunci cand se privesc in oglinda.

De aceea, cand cream o colectie, ne gandim ce le-ar placea clientelor noastre sa poarte, de ce piese s-ar indragosti pe loc: haine chic, de calitate, mereu in ton cu tendintele, dar la un pret accesibil, care sa le permita sa-si cumpere ceva nou de cate ori isi doresc.

La inceput…

Am deschis primul magazin in 2001, cand inca nu erau foarte multe branduri locale de moda. Femeile au indragit imediat tinutele create de noi si multe au devenit cliente fidele.

De aceea…

Am continuat. Am investit in design, in materiale de calitate, am studiat tendintele si am creat piese unice pentru fiecare sezon. Am creat o varietate de produse pentru ca fiecare femeie sa se regaseasca in propunerile noastre: tinute clasice, de birou, de weekend sau pentru petrecerile din club.

Acum…

Avem 9 magazine, dintre care 7 in Bucuresti, si cate unul in Constanta si Craiova. Clientele noastre revin in magazinele ETIC pentru hainele chic, in trend, dar la un pret accesibil. Ele stiu ca intodeauna vor gasi in magazinele noastre cel putin un produs care sa le reprezinte.